FAQ

Serieus

Hoeveel kost een Arcade Machine?

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.

Wat is de levertijd?

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.

Wanneer is zo een kast wat voor mij?

Zo een kast is wat voor iedereen! Echter zal je de grootste lol beleven, wanneer je een echte gamer bent van de oudere generatie. Je kunt nu de spellen spelen waarmee jij bent opgegroeid, in hun oorspronkelijke staat.

Fun

Zitten er spellen en controllers bij geleverd?

De machines worden geleverd met 2 controllers, zodat je meteen met je vrienden kunt spelen. Ook zitten er 2980 spellen bijgeleverd, zodat je al voorzichtig een begin kan maken met het gamen. Pas op dat je niet te fanatiek wordt, dan kom je al gauw spellen tekort!

Word ik niet ontslagen, als ik mijn baas altijd inmaak?

Dit is moeilijk te zeggen, omdat het afhankelijk is van meerdere factoren. Kom jij vaak te laat? Loop je weg voor overuren maken? Heeft de baas je, na jullie laatste potje, niet meer gegroet op de gang? Dan moet je misschien toch gaan oppassen. Uiteindelijk kan er ook nog een vergadering plaatsvinden, waarin wordt bepaald of degene die altijd wint vanwege vermeend valsspelen, mag blijven.

Kunnen de games gepauzeerd worden, als er geroepen wordt dat we gaan eten?

Ja dit kan. Wat niet kan, is het spel tussentijds opslaan, om daarna weer verder te gaan waar je gebleven was. Je zal dus je bord snel moeten leegeten, je glas melk in één keer achterover moeten slaan en zo snel weer terug naar je spel te gaan, dat je vergeet de afwas op te ruimen.

Hoe lang duurt een potje?

Altijd te lang, want na het eerste potje komt er een revanche. Na de revanche is het best of 3 en wanneer hier de winnaar van is bepaald, moet de winnaar de anderen uitdagers nog verslaan, voordat hij echt de winnaar genoemd kan worden.

Ondersteunt de Arcade kast ook online gamen?

Nee, we zijn druk bezig met dit ontwikkelen. Zo zijn wij intensief op zoek naar buitenaards contact, zodat bijvoorbeeld Arkanoid tegen echte aliens gespeeld kan worden. King Kong is altijd zeer nonchalant in het beantwoorden van zijn mails, waardoor we ook niet weten of hij binnenkort online komt.

Ik verlies heel vaak van mijn collega's, waar kan dit aan liggen?

Dit kan aan een hoop zaken liggen, maar zeker niet aan jou! Hou het eens goed in de gaten, maar het zou kunnen dat jouw medewerkers gewoon kei hard vals spelen, de controller heel iets anders doet, wanneer jij op een bepaalde knop drukt of dat het spel jou niet mag en je gewoon flasht… probeer dan eens een ander spel, of wissel van controller, dan verloopt het vast veel anders.